Håkonsen

webfreak, psychonaut, poet

Web Hosting

Tran byttes mot whisky!

Author: Share:

 

Viktig melding, nesten ny tran-flaske, merke Møllers Tran byttes mot single malt whisky!

Lever du et usunt og fordervelig liv? Går du rundt med en gnagende dårlig følelse fordi du ikke sykler Trondheim – Oslo og beinflyr Birken sommer som vinter? Har du en BMI som står til stryk og en  dress som har blitt for trang? Da er det på tide å ta grep, og nå gir jeg deg en gyllen mulighet til bli et menneske som andre ser OPP til og ikke NED på!

Jeg har som sagt en nesten ny tran-flaske i kjøleskapet, har tatt kun tre spiseskjeer av den – så godt som ny m.a.o. Og nå må jeg kaste inn håndkleet og ta farvel. Jeg orker ikke gå rundt hele dagen og føle at jeg har gammel fiskeslo langt nedover spiserøret og ånde som en gammel havsul. Jeg gidder ikke å høre mer  på Aksel Lund Svindal og Olaf Tufte, jeg er uansett for gammel til å vinne verdenscupen i utfor og ta OL-gull i roing. Det er mulig tran er det eneste som nytter, men jeg orker ikke å brekke meg hver morgen mens det seige griseriet siger ned i halsen på meg, det er for jævlig!

glassesNei, gi meg heller en god, gammel single malt, aller helst fra Islay. En 12 åring Caol Ilay som kiler på tunga og gir velbehag i brystkassa, eller en Bowmore Legend som smaker tjære, sitrus og honning. Skjenk meg en Cask Strength Laphroaig som klarner halsen og renser magesekken min og gir meg et salig smil om munnen. Eller en 16 år gammel Lagavulin som gir et sånn deilig sting før smakene brer seg inni i munnhulen og fyller hele kroppen med ytterst salighet. Hvorfor skal man drikke noe så grusomt som norsk tran når skotter gjennom århundrer har foredlet sin sprit med en slik guddommelig perfeksjon? Hva er det med oss nordmenn som gjør at vi slår oss på brystet når vi heller i oss denne forferdelige fiskeoljen og tror vi skal leve evig? Nei, da vil jeg heller bli gammel og svak med et salig smil om munnen og en sjel som fryder seg over livets vakre og deilige ting. Jeg er liksom ikke laga for å være sunn og frisk.

Så, om det er noen der ute som vil seg noe så vondt å tylle i seg denne tran-dritten, og har en flaske single malt stående oversett og forlatt – ta kontakt  Jeg lover at hos meg skal den få kjærlighet!

 

 

 

Previous Article

Gratis bok på Verdens bokdag. Vinner kåret, nye muligheter for premie!

Next Article

Meg og ordene

You may also like

Legg inn en kommentar