Håkonsen

webfreak, psychonaut, poet

Web Hosting

Sanntidspoesien på twitter

Author: Share:

Har sett det ei god stund nå, at kortpoesien blomstrer på twitter. Maks 140 tegn har du til disposisjon, så spørsmålet er kan det bli litterære storverk av det, eller blir det smått stell? Får tro på min kjære når hun sier at det er ikke størrelsen det kommer an på, og hive meg ut i det jeg også. Og det er kanskje framtiden dette, dikt på maks 140 tegn? Etter mange år med sms- og Facebook-kommunikasjon er vel mange forvendt med at alt skal fattes i korthet. Kanskje gidder ikke mange å lese lange blogginnlegg lengre, fordi man hele tia må sjekke fb-statusen og twitter og respondere kjapt og enkelt til kreti og pleti. Guru Helge Torvund  er en av de ivrigste, og har over 10.000 følgere, og mange andre har blitt inspirert. Jeg kommer ikke til å sitte å svette over tastaturet for å tyne ut av meg kort-korte dikt, men har jeg noe som passer, så twitrer jeg det. Følg meg på twitter med @Hakonzen for sanntidspoesi.

Previous Article

6. Desember

Next Article

Skodderidder

You may also like

Legg inn en kommentar