Håkonsen

webfreak, psychonaut, poet

Web Hosting
Om meg
Om Frode Håkonsen

 

En litt rufsete 66´modell, gått mange mil, men har fortsatt langt igjen å gå.

Frode Håkonsen, en kreativ webutvikler, skribent, whiskyelsker og Psychonaut. Begynte å skrive dikt i godt voksen alder etter fuktig aften på byen, og ble hekta. Det som begynte som en slags renselsesprosess har etterhvert utviklet seg til en mer helhetlig uttrykksform, uten noen form for kunnskap eller begrep om faget diktskrivning.  Skriver både dikt, kåseri og noveller. Det jeg skriver og da særlig poesien kommer brått til meg i inspirerte øyeblikk, enten fra egen opplevde situasjoner og innblikk i andres liv, eller gjennom litteratur, film og musikk som berører meg.

Bilde av Frode Håkonsen, aka HakonzenEtter en innimellom halvhjertet skolegang, jobbet jeg mange år innen salg og markedsføring før jeg ble lei hele den det og kastet meg på internett-bølgen på slutten av 90-tallet. Startet et webutviklingsbyrå og et nettmagasin . Vi skulle vi størst i Norden, men nettbobla sprakk rett i fleisen på oss og jeg gikk ned som en mann uten mus. Etter noen år hvor jeg livnærte meg som nattsjåfør for TrønderTaxi, kom lysten på nettutvikling tilbake. Nå har jeg jobbet noen år som webutvikler for Reklamebanken, samtidig som jeg driver mitt eget webbyrå Wayout og trives utrolig godt med å kombinere kreativitet og teknologi

Prøvde å leve som en streiting i mange år, men det lå tydeligvis ikke for meg. Sent utviklet som jeg er, føler jeg fortsatt at jeg er på søken. Men jeg er stadig på vei, og ser ingen grunn til å stagnere.

 

Legg inn en kommentar