Håkonsen

webfreak, psychonaut, poet

Web Hosting

Fra politiloggen

Author: Share:

Fra en tenkt tid, i en fantasert verden, finner man følgende fra politiloggen:

“Mann gikk amok med mopp på Buran i Trondheim, og massakrerte hybelkaniner i tusentalls. Psykiatrien og dyrebeskyttelsen er koblet inn i saken, melder politiet”

“En talskanin for hybelkaninenes frigjøringsfront uttaler at de nå føler sin eksistens truet. Denne leiligheten var en av våre siste friområder  Vi, som en minoritet  krever nå beskyttelse av FN, sier han på en dårlig telefonlinje fra en hemmelig adresse”

“Politiet melder at gjerningspersonen sist ble sett flyktende imot Solsiden, og man antar at han er ruset på koffein. På Solsiden ligger kaféene som perler på en snor, og fallbyr koffeinholdige drikker pelleover en lav fotformsko. I lekre lokaler slurper svake mennesker i seg kopp på kopp med koffein fordekt bak eksotiske navn som Latte, Cappucino og Macciato uten å tenke på følgene. Rita Ottervik sier at de nå ser på tiltak for å begrense denne ukulturen. Tiltak som nevnes er ekstra koffeinavgift, innskrenkede åpningstider og bompenger samt registrering ved inngangsdøren. KrF sier de vil støtte tiltakene, hvis kirkekaffen fredes.”

“Svartlamoen beboerforening vil arrangere en støttekonsert i helgen for hybelkaninene på verkstedhallen, og i et opprop går de sterkt ut mot multinasjonale produsenter av rengjøringsmidler som kverker alt liv når man svinger kosten. Her på Svartlamoen bruker vi kun selvdyrkede økologiske rengjøringsmidler som er milde mot hybelkaninene. Her på Svartlamoen vil hybelkaninene alltid finne en fristat for seg og sine, uttaler Buster Dust ramp2utenfor Ramp. Men kaffen må bestå, sier han. Uten kaffen dør karsk-kulturen. Det må gå an å leve side om side i respektfull sameksistens, avslutter han og hever kaffekoppen.”

“Regjeringen er nølende med å uttale seg i saken, mens opposisjonen kaller det unnlaten-het  I følge en anonym, men sentral kilde i regjeringkvartalet, skal det være tette bånd mellom firmaet som har kontrakt på rengjøring i kvartalet, og verdens ledende produsent av kjemiske rengjøringsprodukter. Jens Stoltenberg har ikke uttalt seg i saken, da han befinner seg i Jotunheimen på jakt etter tam-lemen”.

“Fredsforhandlinger: Etter at politiet fikk lokalisert moppemannen og avvæpnet han på Solsiden, gikk det rett til St. Olavs for pumping av koffein. AP sendte Terje Rød Larsen oppover for å mekle i saken, og SV forlangte at Erik Solheim også skulle bli med. En midlertidig våpenhvile er inngått i leiligheten på Buran mellom hybelkaninene og huseier mens forhandlingene om en varig fredsavtale pågår.”

“Fredsforhandlere i krig! Terje Rød Larsen og Erik Solheim har ikke klart å bli enige om hvem som skal lede fredsforhandlingene i hybelkaninkontroversen på Buran. Krangelen mellom de to går på nevene løs, og det rapporteres om neseblod og blå øyne. vi følger saken videre!”

“Etter at fredsforhandlerne ble hentet av ambulanse, har roen senket seg over boligen på Buran, meldes det. I en felles uttalelse har huseier og hybelkaninene kommet til en ordning. Hybelkaninene skal få tilholdssted under sofaen og huseier oppå sofaen. Men huseier understreker at det tolereres ingen spredning utenfor sofaen, og hvis hybelkaninene prøver seg på godteskåla, vil han slå hardt og nådeløst ned på dem.”

 

(©  Håkonsen)

 

Previous Article

Hjemmekino

Next Article

Pils og patent

You may also like

    1. Godt å høre, Tanketrollet! Men det kom ikke helt fram hvilken side i striden du sto på, med fotformsko?

Legg inn en kommentar